linnut käpylintu-korvakoru

36,00
Yli 65 € tilauksiin ilmainen toimitus!


Suomalaisesta luonnosta inspiroitunutta muotoilua

Käpylintu-korvakorujen upean ilmeen salaisuus on graafisuudessa, syvän punaisessa värityksessä ja kuvioiden yksityiskohdissa. Nämä korvikset sopivat arkeen, mutta nostavat tarvittaessa mielesi korkeuksiin!

Sovellus

 

Millainen lintu on käpylintu?

Käpylintu pesii siellä missä kuusimetsässä on runsas käpyvuosi. Huonoina käpyvuosina käpylintua ei sitten juuri näekään.Vahvalla ja ristikkäin kasvavalla nokallaan se kaivaa kävyn siemenet ravinnokseen. Suomessa laji on elinvoimainen, mutta silti rauhoitettu.

Vastuullista kotimaista valmistusta

Korvakorujen riipusosat valmistetaan kotimaisesta vanerista. Vaneriosan kuviot on printattu hajuttomalla ja ekologisella tulostusmusteella ja suojattu erityisellä pinnoitteella. Pinta kestää erinomaisesti mekaanista hankausta, kosteutta ja UV-säteitä. Muistathan, että puumateriaali ei kuitenkaan kestä likoamista. Poista korvakorut mennessäsi suihkuun tai uimaan.

Korvaa vasten oleva pyöreä hopealaatta emaloidaan huolellisena käsityönä omalla studiollamme Mikkelissä. Emalointi on erittäin vanha käsityötekniikka ja olemme sen yksi harvoista taitajista Suomessa.

Koruille on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippumerkit.

Laadukkaat, allergisoimattomat materiaalit

Korvakorun tappi on korukäyttöön tarkoitettua ruostumatonta terästä. Teräksen pinnassa oleva passiivikalvo estää metallissa olevien ainesosien vapautumisen ihokontaktiin. Passivikalvo myös korjaa itse itsensä jos siihen syntyy käytössä naarmuja. Meidän koruissamme on tämä materiaali ollut jo vuosien ajan käytössä ja herkimmiltäkin allergikoilta saamamme palaute on ollut poikkeuksetta loistavaa.

  • Materiaalit: emali ja printattu koivuvaneri
  • Korvakorutapin materiaali: ruostumaton teräs
  • Koko: 4,5 x 7,5 cm. Paksuus 2 mm.
  • Design: Pauliina Rundgren / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy
  • Valmistusmaa: Suomi

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kotimaiset korut, Kotimaiset korvakorut, Koru-uutuudet, KORU-UUTUUDET