Asteri kynttilämansetti vihreä

17,90
Yli 65 € tilauksiin ilmainen toimitus!


Asteri-kynttilämansetti kaunistaa minkä vain kynttilänjalan

Mansetilla saat ilmettä kynttilänjalalle, tahdotpa sitten väri-iloittelua tai graafista harmoniaa. Mansettia vaihtamalla voit kattaa kauniin joulupöydän tai kesäisen juhlapöydän. Rakenna upea kokonaisuus yhdessä Tatti-kynttilänjalkojemme kanssa tai yhdistä vaikka suomalaisen lasimuotoilun klassikoihin; Festivo-kynttilänjalkoihin.

Kynttilämansetti säästää siivoamiselta

Laadukkainkin kynttilä valuttaa jos huonetilassa on liikkuvaa ilmavirtaa. Valuneen steariinin siivoaminen kynttilänjalalta tai pöytäpinnoilta on työlästä ja pöytäliinalta jopa lähes mahdotonta. Kynttilämansetti on paitsi kaunis, myös käytännöllinen, sillä se kerää valumat ja on helppo puhdistaa; irrota isommat steariinit käsin ja loput lämpimällä vedellä ja käsitiskiaineella pesten.

Kynttilämansetit emaloidaan huolellisena käsityönä omalla studiollamme Mikkelissä. Emalointi on tuhansia vuosia vanha käsityömenetelmä ja me yksi sen harvoista osaajista Suomessa. Emali lasikeraamisena materiaalina on kestävää ja kynttilöiden kanssa paloturvallista.

  •     Materiaali: Emali
  •     Koko: Ulkomitta 8 cm ja reiän halkaisija 2,6 cm.
  •     Design: Pauliina Rundgren / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy
  •     Valmistusmaa: Suomi

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kotimaiset pientuotteet, Kotimaiset kynttilämansetit, Kotimaiset kynttilänjalat, Kotimaiset kynttilämansetit, Kotimaiset sisustustuotteet