Kenno pannunalunen valkoinen

39,00
Yli 65 € tilauksiin ilmainen toimitus!


Kenno-pannunalunen on saanut ilmeensä hunajakennon geometrisyydestä

Kenno-pannunalunen hurmaa hauskalla ja oivaltavalla, mutta silti graafisen tyylikkäällä muotokielellään. Se sopii kaikenlaisiin kattauksiin, kuuman ja kylmän astian alle. Useamman Kenno-pannunalustan voimin ei juhlavakaan kattaus tarvitse juuri muuta somistetta! Kun Kenno-pannunalunen ei ole käytössä, on se helppo ripustaa koukkuun tai seinälle tai antaa olla osana keittiön sisustusta.

Laadukkaan kotimaisen pannunalusen antaa mielellään lahjaksikin

Kenno-pannunalusta on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista kestämään kovaa käyttöä. Pannunalusen toiselle puolelle on upotettu valkoinen, pieni kolmion mallinen yksityiskohta. Emaloinnit valmistetaan omalla studiollamme Mikkelin Kenkäverossa. Emalointi on tuhansia vuosia vanha käsityötekniikka, jonka taitajina olemme Suomessa yksi harvoista.

Kenno-pannunalunen toimitetaan ekologisessa ja kauniissa kierrätyskartongista valmistetussa lahjakotelossa, jossa sen antaa mielellään lahjaksikin.

Kenno-pannunalustalle on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippumerkit.

  • Materiaalit: Koivuvaneri ja emali
  • Koko: 0,9 x 19 x 20 cm
  • Design: Pauliina Rundgren / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy
  • Valmistusmaa: Suomi

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kotimaiset keittiötuotteet, Kotimaiset kattaustuotteet, Uutuudet, Lahja opettajalle, Lahjat