Klapi saippuateline

37,00
Yli 65 € tilauksiin ilmainen toimitus!


Klapi-saippuatelineen päällä palasaippua lepää ilmavasti

Palasaippuaa pidetään usein lautasmaisella saippua-alustalla, jonka päällä saippua seisoo vedessä ja menee nopeasti pehmeäksi. Klapi-saippuatelineen pyöreät alumiiniputket sen sijaan ottavat saippuapalaan kiinni niin pieneltä pinta-alalta, että pala kuivaa nopeasti, myös alapinnaltaan! Näin saippua pysyy kauniina ja hygieenisenä, sillä se kuivuu nopeasti. Yhdessä tyylikkään telineensä kanssa ne muodostavat hienon yksityiskohdan wc:n tai kylppärin sisustuksessa. Tyylikäs teline saippuan kera on myös kiva vieminen!

Klapi-saippuateline sopii kokonsa puolesta useimmille palasaippuoille.

Kauneutta ja käytännöllisyyttä

Saippuatelineen alumiiniputket ovat anodisoidut, joten ne eivät hapetu tai tummu käytössä, eivätkä myöskään värjää saippuapalaa. Puuosat ovat kotimaista, lämpökäsiteltyä koivua, joka ei väänny tai halkeile veden vaikutuksesta ja ne on pintakäsitelty puun sävyt syventävällä ja likaa hylkivällä Finishing Oil-öljyllä. Tyylikkään ja eleettömän muotokielen viimeistelee käsinemaloidut ja puuhun upotetut koristelaatat, jotka valmistetaan huolellisena käsityönä omalla studiollamme Mikkelissä. Laatat löytyvät telineen molemmilta puolilta.

Telineen pohjaan on kiinnitetty pienet silikonitassut, jotka estävät telineen liukumisen tasolla tai lavuaarin reunalla.

Kivi-saippuatelineelle, kuten koko muullekin tuotannollemme on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippumerkit.

  •     Materiaalit: Lämpökäsitelty koivu, anodisoitu alumiini ja emali
  •     Koko:  8,5 x 11,5 x 3,5 cm.
  •     Design: Pauliina Rundgren / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy ja Susanna Myllymäki / More Joy oy
  •     Valmistusmaa: Suomi

 

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kotimaiset saippuatelineet, Kotimaiset kylpy- ja saunatuotteet