Kotimaiset ripustimet

banneri_naulakot_2

 

Kruunaa sauna- ja kylpytilojesi ilme pyyheripustimella, joka kantaa painavimmatkin pyyhkeet ja kylpytakit sekä toimii kylpyhuoneesi tyylikkäänä yksityiskohtana. Liito-ripustimen leikittelevä, lentävää lintua origamimaisesti mukaileva muotoilu ilahduttaa arjessa ja ihastuttaa vieraitakin. Asettele auraksi, siistiksi riviksi tai värikkääksi parveksi!

 

Kotimaiset ripustimet viimeistelevät kylpyhuoneesi ilmeen

Kruunaa sauna- ja kylpytilojesi ilme pyyheripustimella, joka erottuu muista! Liito-ripustimen leikittelevä, lentävää lintua origamimaisesti mukaileva muotoilu ilahduttaa arjessa ja ihastuttaa vieraitakin. Asettele auraksi, siistiksi riviksi tai värikkääksi parveksi! Vain mielikuvituksesi asettaa rajat

Naulakko isollekin pyyhkeelle tai kylpytakille

Pyyhenaulakon tulee kestää märänkin pyyhkeen painoa. Siksi napakin ripustin on valmistettu teräksestä, joka ei taivu isommankaan painon alla - ollen silti ilmavan ja kevyen näköinen!

Pyyheripustin tarrakiinnityksellä

Kestävin kiinnitys tapahtuu tietenkin ruuveilla, mutta on tärkeää, että kylpyhuoneen kaakeliin voi kiinnittää pyyhekoukun myös tarralla. Tarrakiinnityksellä tarjoaa rakenteille riskittömän vaihtoehdon kodin märkätiloihin.

Kylpyhuoneen naulakko kotimaista käsityötä

Kylpyhuoneenkin sisustuksen voi luoda kotimaisilla tuotteilla. Laadukkaasti kestävistä materiaaleista valmistetuilla piensisustustuotteilla, jotka valmistetaan kestävästi ja vastuullisesti Suomessa.

Tutustu myös muihin kylpy- ja saunatuotteisiimme


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Uusi Liito ripustin valkoinen

39,90

Uusi Liito ripustin roosa

39,90

Uusi Liito ripustin sininen

39,90

Uusi Liito ripustin vihreä

39,90

Uusi Liito ripustin musta

39,90

Uusi Liito ripustin 2 kpl setti

75,80
79,80 €
Säästät 5 %

Uusi Liito ripustin 3 kpl setti

107,70
119,70 €
Säästät 10 %