Kotimaiset saippuatelineet

banneri_saippuatelineet

 

Kotimaiset saippuatelineet, jotka tuovat ajatonta tyyliä kylpyhuoneeseesi! Älä laita palasaippuaa lavuaarin reunalle tai kuppiin, josta vesi ei pääse valumaan pois. Aseta saippua ennemmin kauniille saippua-alustalle, jolla palasaippua lepää ilmavasti, kuivaa nopsaan ja kestää pitkään. Tutustu, ihastu ja valitse saippua-alustasi kaverksi myös suomalaiset, kemikaalittomat ja ihoa hellivät palasaippuat saippuavalikoimastamme.

 

Kotimaiset saippuatelineet, tyyliä kylpyhuoneeseesi

Kylpyhuoneessa on usein paljon tavaraa, joka säilytetään piilossa kaapeissa ja laatikoissa. Saippua on kuitenkin kätevintä pitää esillä, sitä sitä tarvitaan jatkuvasti. Siksi on kiva, jos saippua on kaunis ja lepää tyylikkäällä saippua-alustalla. Pienet yksityiskohdat luovat kylppärisi tyylin ja saippua-alusta on ehdottomasti yksi niistä!

Miksi palasaippua?

Tutkimusten mukaan palasaippua on vähintään yhtä hygieeninen kuin nestesaippua. Emäksisen saippuan pinnalle eivät bakteerit pesiydy. Palasaippua on myös luonnonystävän valinta, sillä sen mukana ei tule turhaa pakkausjätettä. Palasaippua säästää kukkaroasikin, sillä se useimmiten kestää paljon pidempään kuin nestesaippua. Ja käsityönä tehty palasaippua tyylikkään saippuatelineen päällä on sitä paitsi ihan hurjan kaunis yksityiskohta kylppärissäsi!

Saippua-alusta, jolla palasaippua kuivaa

On tärkeää, että saippua-alusta on ilmava ja palasaippuaan tarttunut vesi pääsee valumaan siitä pois. Se säästää saippuaa ja on myös kaunis katsella. Umpinaisen tai pienistä rei'istään tukkeutuneen saippuakupin keskellä nesteessä seisova ja pehmeäksi muuttunut saippuapala on vähän surullisen näköinen, eikä edes houkuttele koskemaan itseensä. Mutta ilmavalla telineellä lepäävä saippuapala voi hyvin ja kestääkin paljon pidempään!

Saippuatelineet kotimaista muotoilua ja käsityötä

Saippuatelineemme on syntynyt omasta tarpeesta; suunnittelijamme Pauliina Rundgren huomasi useimpien saippua-alustojen vain keräävän vettä ja syövän saippuapaln siten ennen aikojaan. Siitä lähti idea ja kuten parhaassa muotoilussa; muoto seuraa tarvetta. Laadukkaat materiaalit ja kotimainen valmistusosaaminen viimeistelee tämänkin tuotteemme.

Tutustu myös kotimaiseen, kemikaalittomaan ja ihoa hellivään palasippuavalikoimaamme

 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Kivi saippuateline

37,00

Klapi saippuateline

37,00