Kotimaiset saunatuoksut ja jalkakylvyt

banneri_saunatuoksut_ja_jalkakylvyt

 

Kotimaiset, luonnolliset saunatuoksut ja jalkakylvyt valmistetaan aidosta suomalaisesta koivunlehdestä ja pakataan biohajoaviin tuoksupusseihin, joita haudutetaan kiulussa tai kylpyvadissa. Ihana, rentouttava saunaelämys, jossa korostuu suomalainen luontoyhteys.

 

Kotimaiset saunatuoksut ja jalkakylvyt aitoimmillaan

Aidot saunatuoksut ja jalkakylvyt valmistetaan puhtaasta suomalaisesta koivunlehdestä ja pakataan tuoksupusseihin, joita haudutetaan kiulussa tai kylpyvadissa. Ihana koivuntuoksu tuo mieleen Suomen kesän ja yöttömät yöt. Rentouttava saunaelämys, jossa korostuu suomalainen luontoyhteys.

Ekologiset löylytuoksut

Saunatuoksujen, eli löylytuoksujen koivunlehdet kerätään ympäristöä kunnioittaen käsin tarkoin valituista luomu tai luomulaatuisista puista mitään niihin lisäämättä tai mitään niistä poistamatta. Kuivatuksen jälkeen lehdet rouhitaan ja pakataan biohajoaviin pusseihin, joten tuoksut ovat kemikaalivapaita, muovittomia, vegaanisia, eikä niistä jää jätettä maailmaan. Hauduta yhtä pussia lsaunakiulun löylyvedessä noin parinkymmenen minuutin ajan ja nosta pussi sen jälkeen pois. Voit puristella pussin varovasti ylimääräisestä vedestä ja siirtää kylpyhuoneen puolelle kuivumaan. Samasta pussista saat pari kolme haudutuskertaa! Lopuksi voit heittää pusiin kompostiin.

Koska koivunlehdet ovat puhtaita, eivät ne aiheuta mitään vaaraa lemmikeille tai pienille lapsille, jos he pääsevät vahingossa juomaan löylyvettä.

Koska koivunlehdet ovat aitoa luonnonmateriaalia, emme suosittele saunatuoksua valkoisille kiukaille tai kiuaskiville.

Mineraalipitoiset jalkakylvyt koivunlehdestä ja Alppisuolasta

Jalkakylpypusseihin ja koivunlehden lisäksi pakattu puhdasta, raffinoimatonta ja mineraalirikasta alppisuolaa Saksasta. Alppisuola hellii ja puhdistaa ihoa ja on vapaa kaikesta ilmansaasteesta ja mikromuovista, sillä se on syntynyt Alppien uumenissa kuivuneesta merestä satoja miljoonia vuosia sitten. Raffinoimattomana siitä ei ole poistettu mitään hivenaineita tai mineraaleja eikä sitä ole käsitelty kemiallisesti.

Ihana mökkivieminen, tupaantuliaislahja tai liikelahja hemmotteluun

Aidon, suomalaisen saunaelämyksen voi antaa mökkiviemisinä tai tupaantuliaislahjana. Tai tarjota ihana hemmotteluhetki morsiussaunaan. Liikelahjana saunatuoksu ja jalkakylpy on upea kotimainen muistaminen!

Tutustu myös muihin sauna- ja kylpytuotteisiimme

 

 

 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Uusi Koivu-saunatuoksu

12,50

Uusi Koivu-jalkakylpy

13,90