Uusi

linnut viiksitimali-kaulakoru

32,00
Yli 65 € tilauksiin ilmainen toimitus!


Suomalaisesta luonnosta inspiraation saanutta muotoilua

Viiksitimali-kaulakorun valloittavan ilmeen salaisuus on graafisuudessa ja raikkaassa värityksessä, jota piristää esikuvansa mukaisesti kauniin korallin sävyiset yksityiskohdat. Tämä kaulakoru sopii sopii rentoon arkeen ja asustaa makeasti vaikka farkkuja!

Mikä ihmeen Viiksitimali?

Aiemmin partatiaisena tunnettu viiksitimali on eksoottisen näköinen pieni lintu, joka pesii laajoissa järviruovikoissa Suomen rannikkoalueella. Viiksitimalikanta Suomessa on vaarantunut ja siksi rauhoitettu.

Vastuullista kotimaista valmistusta

Kaulakorun riipusosa valmistetaan kotimaisesta vanerista. Vaneriosan kuviot on printattu hajuttomalla ja ekologisella tulostusmusteella ja suojattu erityisellä pinnoitteella. Pinta kestää erinomaisesti mekaanista hankausta, kosteutta ja UV-säteitä. Muistathan, että puumateriaali ei kuitenkaan kestä likoamista.

Ketjun ja riipuksen välissä oleva pyöreä yksityiskohta emaloidaan huolellisena käsityönä omalla studiollamme Mikkelissä. Emalointi on erittäin vanha käsityötekniikka ja olemme sen yksi harvoista taitajista Suomessa.

Korulle on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippumerkit.

Laadukkaat, allergisoimattomat materiaalit

Kaulakorun metallipalloketju on korukäyttöön tarkoitettua korumetallia, joka sopii herkimmillekin. Ketju saattaa tummua ajan mittaan kemikaalien vaikutuksesta, joten laita koru kaulaasi vasta hiuslakan tai hajuveden suihkuttamisen jälkeen.

  • Materiaalit: emali ja printattu koivuvaneri
  • Kaulakorun ketju: nikkelitön ja ruostumaton korumetalli. Pituus n. 75 cm
  • Riipuksen koko: 4,5 x 7,5 cm. Paksuus 2 mm.
  • Design: Pauliina Rundgren / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy
  • Valmistusmaa: Suomi

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kotimaiset korut, Koru-uutuudet, KORU-UUTUUDET, Kotimaiset kaulakorut