Luoto hylly musta 2 kpl

278,00 €
250,00
Säästät 10 %
Yli 65 € tilauksiin ilmainen toimitus!


Etsitkö makuuhuoneeseen tilaa säästävää yöpöytää seinäkiinnityksellä?

Luoto-hylly on oiva ratkaisu tarpeeseesi! Sen saat kiinnitettyä juuri sopivalle korkeudelle sängyn viereen ja säästät tilaa. Siivoaminenkin sen alta on vaivatonta. Ylätasolle voit asettaa valaisimen ja alemmille tasoille kirjat, lehdet, kännykän ja lukulasit. Tyylikkäästi ja hallitusti ilman pölyä kerääviä pintoja.

Vai onko toiveissasi löytää pieni seinähylly kodin pientavaralle?

Luoto-hylly on kätevä myös eteisessä tai vaikka sohvan vierellä. Sen päälle saat esille jonkin kauniin katseenvangitsijan tai viherkasvin ja alemmille tasoille ne pienet, mutta tärkeät tavarat, jotka pitää aina olla heti löydettävissä; kuten kaukosäätimet tai avaimet.

Luoto-hyllyn pelkistetty design ammentaa luonnon muodoista

Luodon muotokieli syntyi vesistön äärellä missä rikkonainen rantaviiva luotoineen ja lahtineen muodostaa polveilevan maiseman. Veden hiomissa rantakivissä on pyöreyttä ja ajan kuluttamaa kauneutta. Näin myös hyllyn ylätason kaareva muoto toistaa noita ikiaikaisia näkymiä. Ja valkoiset, mustat ja siniset sävyt veden värejä.

Luoto-hylly on kotimaista, laadukasta valmistusta

Luoto-seinähyllyn materiaali on tukevaa jauhemaalattua terästä. Hylly ei notkahda isommastakaan painosta ja pintakäsittelynsä ansiosta se on erittäin kestävä, ruostumaton ja helposti puhdistettava. Tyylikkäässä matta texture -pinnassa eivät sormenjäljet näy.

Voit vaihtaa Luoto-hyllyn ylimmän tason kaaren puolta yksinkertaisesti kääntämällä hyllyn ylösalaisin ja siirtämällä nupit toiselle puolelle. Tämä on kätevää jos hyllyn paikkaa joutuu joskus muuttamaan. Katso video:

Sovellus


Tammesta sorvattuihin nuppeihin voit ripustaa korut, kuulokkeet tai vaikka laturin johdon. Nuppeihin on upotettu värilliset käsityönä emaloidut yksityiskohdat. Emaloinnit valmistetaan huolellisena käsityönä omalla studiollamme Mikkelin Kenkäverossa.

Hyllyn laserleikkaus ja särmäys toteutetaan Keuruulla ja jauhemaalaus Vaajakoskella. Tamminupit sorvataan Kuhmoisissa.Tuotteelle on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippumerkit.

    Materiaalit: Jauhemaalattu teräs, likaa hylkiväksi öljykäsitelty tammi sekä emali
    Koko: Leveys 32 cm, korkeus 16,5 cm, syvyys 25 cm + nupit (2,5 cm)
    Paino: 4 kg
    Design: Pauliina Rundgren / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy
    Valmistusmaa: Suomi

Kiitämme hienoista tuotearvioista!

Tässä niistä yksi:

"Hylly todella tukevaa materiaalia ja painaakin jonkin verran mutta näyttää seinällä kevyeltä. Tässä on myös mukavaa, että sekä ylä- että alahyllyssä on kaarre - hylly on kaunis myös alaviistosta sohvalta katsellen."

TILAA NYT KAHDEN HYLLYN SETTI EDULLISEMMIN!

Suosittelemme myös

Luoto hylly musta
139,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kotimaiset hyllyt, Kotimaiset sisustustuotteet