magneettipuu iso valkoinen

75,00
Yli 65 € tilauksiin ilmainen toimitus!


Yksilöllinen ja muunneltava sisustusesine, jolla on tarina

"Magneettipuun idea syntyi mummolan pihalla kasvaneesta suuresta pihlajasta ja sen historiasta. Vaarini joutui viettämään nuoruutensa sodassa eikä hänellä sieltä palatessaan ollut mitään mihin palata. Myös mummoni koki sodassa suuria menetyksiä, joten toisensa kohdattuaan nuo kaksi rakensivat elämänsä aivan tyhjän päälle. Aikanaan he saivat rakennettua itselleen ja lapsilleen kodin ja sen ympärille kauniin puutarhan. Kun istuin lapsena mummolan pihalla vaarin sylissä, kertoi hän, miten he olivat mummon kanssa yhdessä istuttaneet pihalla kasvaneen suuren pihlajan. Kuvittelin, miten he olivat puun istuttaessaan istuttaneet elämänpuun, meidän sukupuumme."

Aseta puu hyllylle tai tasolle ja valitse puuhun tulevat magneetit sisustuksen tai vuodenajan mukaan. Magneetit voivat symboloida asioita ja ihmisiä ja niillä voi puuhun kiinnittää valokuvia, jolloin puu muuttuu sukupuuksi.

Lahja, jolla on merkitys

Magneettipuu on myös ikimuistoinen lahja ristiäisiin, rippijuhliin tai valmistujaisiin. Muistutus nuorelle perheestä. Juurista, jotka nuori vie mennessään astuessaan itsenäiseen elämään. Häälahjana magneettipuu voi olla uuden sukupuun alku ja isovanhemmille annettuna rakastettu lahja lastenlapsien kuvien kera.

Ajatonta kestävyyttä

Magneettipuun runko on jauhemaalattua terästä. Hieno matta texture -jauhemaalipinta on erittäin hyvin kulutusta kestävä! Siinä ei näy sormenjäljet, eikä se ruostu. Magneettipuun magneetit emaloidaan omalla studiollamme Mikkelissä. Emalointi on tuhansia vuosia vanha käsityömenetelmä, jonka osaajina olemme yksi harvoista Suomessa.

Ison Magneettipuun hintaan sisältyy 3 vapaavalintaista magneettia. Kirjoita valitsemiesi magneettien nimet ja värit ostoskorin "erityistoiveet" -kohtaan.

Mikäli tahdot tilata enemmän kuin puun hintaan sisältyvät 3 magneettia, valitse ylimääräiset magneetit normaalisti magneetin kuvaa napauttamalla ja "Lisää koriin" -toiminnolla.

Videosta näet esimerkkejä Magneettipuusta erilaisilla magneettiyhdistelmillä

  •     Materiaalit: Runko jauhemaalattua terästä, magneetit emalia
  •     Koko: leveys 28,5 cm, korkeus 33 cm, syvyys 12,5 cm
  •     Design: Pauliina Rundgren / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy
  •     Valmistusmaa: Suomi

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kotimaiset magneettipuut, Magneettipuut, Kotimaiset sisustustuotteet