Pääsky korvakorut sininen

34,00 €
23,80
Säästät 30 %

Siniset Pääsky-korvakorut ovat osa suosittua Metsänväkeä-sarjaa. Metsänväkeä -sarjan korut ovat saaneet inspiraationsa vanhasta lastenlaulusta: "jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt..." Metsänväkeä-sarjan korut ovat persoonallisia ja edustavat hyvin ajankohtaista suomalaista korumuotoilua. Yhdistä halutessasi saman sarjan kaulakoruun.

Pääsky-korvakorut ovat laserleikattua ja likaa hylkiväksi öljypintakäsiteltyä koivua. Puuosa on koivuviilutettu ja sisäosa mdf-levyä. Rakenne tekee korusta vahvan ja halkeamattoman. Muistathan, että puumateriaali ei kuitenkaan kestä likoamista, joten ota korvakorut pois uimaan mennessäsi. Korvakorut ovat erittäin kevyet, eivätkä venytä herkintäkään korvalehteä!

Koruun on upotettu käsin emaloitu värillinen laatta.

Korvakorujen koukut ovat hopeaa, joten soveltuvat nikkeliallergikollekin. Vakiokorviskoukkumalli on kuvan lukittava malli. Lukittavalla koukulla varustettu korvis ei putoa korvasta. HUOM! Mikäli kuitenkin tahtoisit korvakorusi mieluummin avokoukulla, laita tieto siitä verkkokaupan kassalla olevaan "Erityistoiveet" -kohtaan. Silloin vaihdamme lukittavien korvakorukuikkujen tilalle hopeiset avokoukut ilman erillistä kustannusta.

 

Puuosat laserleikataan Keuruulla, emaliosat tehdään huolellisena käsityönä omalla Studiollamme Mikkelissä.

 

Tuotteelle on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippumerkit.

 

Materiaalit: Emali ja koivu

Korvakorujen koukut: 925-hopeaa

Koko: 4,2 x 5,8 cm. Paksuus 5 mm.

 

Design: Tytti Vuorikari / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy

Valmistusmaa: Suomi

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Metsänväkeä, OUTLET