Päivänkakkara korvakoru vihreä

32,00
Yli 65 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Iloisia värejä, keveyttä ja kauneutta

Päivänkakkara-korvakorut on osa suomalaisista kasveista inspiroitunutta Kasvio-sarjaa, joka sopii sekä arkeen, että juhlaan. Laita korviin jo heti aamusta ja jatka iltaan saakka; kevyet korut eivät ala painamaan missään vaiheessa ja herättävät varmasti ihastusta sekä työpaikalla, että iltariennoissa!
Vastuullista kotimaista valmistusta

Päivänkakkara-korvakorujen puuosat valmistetaan kotimaisesta vanerista ja maalataan kestävillä ja korkealaatuisilla maaleilla. Korun keskelle upotettu pyöreä laatta emaloidaan huolellisena käsityönä omalla studiollamme Mikkelissä. Emalointi on erittäin vanha käsityötekniikka ja olemme sen yksi harvoista taitajista Suomessa.

Päivänkakkara-koruille on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippumerkit.
Laadukkaat, allergisoimattomat materiaalit

Korvakorun tappi on korukäyttöön tarkoitettua ruostumatonta terästä. Teräksen pinnassa oleva passiivikalvo estää metallissa olevien ainesosien vapautumisen ihokontaktiin. Passivikalvo myös korjaa itse itsensä jos siihen syntyy käytössä naarmuja. Meidän koruissamme on tämä materiaali ollut jo vuosien ajan käytössä ja herkimmiltäkin allergikoilta saamamme palaute on ollut poikkeuksetta loistavaa.

  • Materiaalit: emali ja maalattu koivuvaneri
  • Korvakorutapin materiaali: ruostumaton teräs
  • Koko: 2,3 x 2,6 cm. Paksuus 3 mm.
  • Design: Pauliina Rundgren / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy
  • Valmistusmaa: Suomi
Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kotimaiset korvakorut, Kasvio, Kotimaiset korut