perhonen tupla korvakoru keltainen

36,00


Perhoset nostavat sinut arjen yläpuolelle

Perhos-sarjan korut nostavat hymyn huulille ja mielen arjen yläpuolelle! Tuplaperhonen-korvikset laskeutuvat kauniisti ja säväyttävät värikkyydellään ja iloisella designillaan.

Keveyttä ja kestävyyttä

Tuplaperhonen-nappikorvakorut ovat laserleikattua kotimaista koivuvaneria, joten ne ovat erittäin kevyet ja mukavat korvissa. Värikkäät kuviot on printattu vanerin pintaan ja suojattu hankausta, kosteutta ja UV-säteilyä kestävällä pinnoitteella. Muistathan, että puumateriaali ei kuitenkaan kestä likoamista. Poista korvakorut mennessäsi suihkuun tai uimaan.

Korvaa vasten oleva pyöreä laatta on emaloitu omalla studiollamme Mikkelissä. Emalointi on tuhansia vuosia vanha käsityötekniikka, jonka taitajina me olemme yksi harvoista Suomessa.

Allergikolle turvalliset materiaalit

Korvakorun tappi on korukäyttöön tarkoitettua ruostumatonta terästä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut korunosat sisältävät nikkeliä, mutta pinnassa olevan passiivikalvon takia se ei pääse vapautumaan. Passiivikalvoon käytössä syntyvät naarmut ja muut rikkoutumat korjautuvat itsekseen.  Allergia ja Astmaliitto suosittelee teräskorujen (ruostumaton teräs) käyttöä myös nikkeliallergisille.

  • Materiaalit: emali ja printattu koivuvaneri
  • Korvakorutapin materiaali: ruostumaton teräs
  • Koko: 2 x 6,8 cm. Paksuus 2 mm.
  • Design: Pauliina Rundgren / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy
  • Valmistusmaa: Suomi

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Korut, Korvakorut, Perhonen-sarja