pihlaja korvakoru vihreä

36,00
Yli 65 € tilauksiin ilmainen toimitus!


Näyttävyyttä, kauneutta ja keveyttä

Pihlaja-korvakorut on osa suomalaisista kasveista inspiroitunutta Kasvio-sarjaa, joka sopii sekä arkeen, että juhlaan. Laita korviin jo heti aamusta ja jatka iltaan saakka; kevyet korut eivät ala painamaan missään vaiheessa ja herättävät varmasti ihastusta sekä työpaikalla, että iltariennoissa!

Vastuullista kotimaista valmistusta

Pihlaja-korvakorujen riipusosat valmistetaan kotimaisesta vanerista ja maalataan kestävillä ja korkealaatuisilla maaleilla. Korvaa vasten oleva pyöreä hopealaatta emaloidaan huolellisena käsityönä omalla studiollamme Mikkelissä. Emalointi on erittäin vanha käsityötekniikka ja olemme sen yksi harvoista taitajista Suomessa.

Pihlaja-koruille on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippumerkit.

Laadukkaat, allergisoimattomat materiaalit

Korvakorun tappi on korukäyttöön tarkoitettua ruostumatonta terästä. Teräksen pinnassa oleva passiivikalvo estää metallissa olevien ainesosien vapautumisen ihokontaktiin. Passivikalvo myös korjaa itse itsensä jos siihen syntyy käytössä naarmuja. Meidän koruissamme on tämä materiaali ollut jo vuosien ajan käytössä ja herkimmiltäkin allergikoilta saamamme palaute on ollut poikkeuksetta loistavaa.

    Materiaalit: emali ja maalattu koivuvaneri
    Korvakorutapin materiaali: ruostumaton teräs
    Koko: 2,5 x 6,5 cm. Paksuus 3 mm.
    Design: Pauliina Rundgren / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy
    Valmistusmaa: Suomi

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kotimaiset korut, Kotimaiset korvakorut