Saimaa hylly musta


Saimaa hylly musta

79,50
  • Hinta sisältää Alv 24%
  • Turvalliset maksutavat
  • Postipaketti 5,90 eur
  • Yli 60 euron ostokset toimituskuluitta
  • Toimitus 1-3 arkipäivää
 


Musta Saimaa-seinähylly monipuoliseen käyttöön sisälle ja ulos. Suunnittelun inspiraationa ollut Saimaan järvimaisemat missä saaret ja niemenkärjet lomittuvat toisiinsa. Saimaa-hyllyyn on helppo tehdä tyylikkäitä esillepanoja.

Tässä muutamia vinkkejä: Keittiöön yrteille, morttelille ja maustemyllyille. Lastenhuoneeseen kauniisti kehystetyille piirustuksille vaihtuvaksi taidenäyttelyksi. Pesuhuoneeseen saippua- ja shampoopulloille. Makuuhuoneeseen kirjoille ja lukulampulle. Parvekkeelle kesäkukille ja kynttilälyhdyille. Olohuoneeseen useamman Saimaa-hyllyn sarjana ja runsain viherkasvein nyt niin trendikkääksi viherseinäksi! Vain mielikuvitus on rajana Saimaa-hyllyn käytössä!

Saimaa-hyllyn materiaali on tukevaa pulverimaalattua terästä. Hylly ei notkahda isommastakaan painosta ja pintakäsittelynsä ansiosta se ei ruostu. Siksi Saimaa-hyllyn voi huoletta kiinnittää myös märkätiloihin tai ulos. Puhdistaminen on erittäin helppoa kostealla pyyhkien, yleispesuaineita käyttäen tai vaikka ihan valuvalla vedellä huuhdellen. Pulverimaalattuun pintaan ei lika helposti tartukaan.

Hyllyn mitoitus on suunniteltu niin, että se voidaan tarvittaessa kiinnittää kipsilevyseinän koolauksiin, jolloin hyllyyn voidaan asettaa painaviakin asetelmia. Syvyytensä puolesta hyllyyn sopii myös useimmat romaanikirjat, cd-levyt sekä kukkaruukut 14 cm:n halkaisijaan saakka.

Saimaa-hyllyn mukana tulee käsinemaloitu magneetti, jonka avulla hyllyyn voi kiinnittää muistilapun, valokuvan tai vaikka työn alla olevan ruokareseptin.

 

Emaloinnit tehdään huolellisena käsityönä Studiollamme Mikkelissä. Hyllyn laserleikkaus ja särmäys toteutetaan Keuruulla ja pulverimaalaus Vaajakoskella.

 

Tuotteelle on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippumerkit.

 

" Kodissa on aina tarvetta pienille ja monikäyttöisille seinähyllyille. Niihin voi tehdä vaihtuvia sommitelmia ja mielenkiintoisia esillepanoja. Sisustuksessa ne ovat välttämättömiä. Paras hylly mielestäni sekä tuo esille, että kätkee ja on sijoitettavissa tilaan kuin tilaan. Se on jatkettavissa ja useamman hyllyn avulla on tehtävissä isompia, mielenkiintoisia ryhmiä. Muotokieli suunnittelemaani hyllyyn syntyi Saimaan rannalla, omissa sielun maisemissani, missä horisontti ei koskaan ole tyhjä vaan siellä näkyy saaria ja niemenkärkiä muodostaen polveilevan maiseman. Saimaa-hyllyn ajaton ja skandinaavinen ilme oli syntynyt."

 

Materiaalit: Pulverimaalattu teräs ja emali

Koko: Leveys 60 cm, korkeus 13 cm, syvyys 14 cm (sisämitta)

Paino: 3 kg

 

Design: Pauliina Rundgren / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy

Valmistusmaa: Suomi

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hyllyt, Kylpy ja Sauna, Sisustus, Keittiö, Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy
Klarna Checkout
-kauppiaan tiedot