Shop & Studio

Shop & Studio

 

PAULIINA RUNDGREN HANDICRAFTS SHOP & STUDIO

Pauliina Rundgren HandiCrafts Shop & Studio sijaitsee upeassa Kenkäveron matkailukohteessa aivan 5-tien varressa Mikkelissä. Kenkävero on vuonna 1869 rakennettu entinen pappila kivenheiton päässä Mikkelin torilta. Kauniista museoviraston suojelemasta pihapiiristä löydät paljon nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden! Meidän Shopimme löytyy Kenkäveron vanhan navetan vintiltä.

Koska elämme ja työskentelemme kuvankauniissa Saimaan järvimaisemissa ja vehreiden metsien keskellä, näkyy luonto paitsi tuotemuotoilussamme, myös Shopimme ilmeessä. Kalusteiden muodoissa toistuvat mutkikkaat rantaviivat ja materiaaleissa näkyy aitous. Shopissamme välittyy sama selkeys ja rauha minkä aistii myös puhtaassa ympäristössämme.

 

banneri_kotimaisuus_logoilla

TUOTEMALLISTO

Shopista löydät koko mallistomme; ihanat korut sekä oivaltavat sisustuksen designtuotteet itsellesi ja lahjoiksi. Tuotteillemme on myönnetty Design From Finland- ja Avainlippumerkit sekä D.O.Saimaa -alkuperämerkki. Nämä merkit takaavat, että tuotteemme ovat paikallista osaamista, korkealaatuista muotoilua ja ympäristövastuullista kotimaista valmistusta. Meillä tapaat suunnittelijan ja kuulet tarinat tuotteiden takaa!

Jos olet teen ystävä, kuten mekin, tulet yllättymään iloisesti! Shopiltamme teet teehankinnat vaikka koko vuodeksi, sillä meillä on Mikkelin laajin korkealaatuisen irtoteen valikoima sekä teemaistiaisia joka lauantai!

Meille läpinäkyvyys on osa toimintaamme. Kerromme avoimesti missä mikäkin osa tuotteisiimme on tehty ja kenen toimesta. Oma erikoisosaamisemme, emalointi, on erittäin harvinainen käsityötaito, joka on saanut alkunsa jo tuhansia vuosia sitten. Monia kiinnostaa nähdä kuinka tämä perinteinen tekniikka taipuu raikkaiksi ja moderneiksi tuotteiksi. Siksi tahdomme tarjota sinulle elämyksen ja mahdollisuuden seurata tuotteidemme valmistusta emaloinnin osalta. Shopiltamme on suora näkymä suuren ikkunan kautta studiotiloihimme, missä emalointia tehdään käsityönä aina arkipäivisin.

Tervetuloa!

OLEMME AVOINNA YMPÄRI VUODEN:

 

  • ma-pe 10-18
  • la 10-16                                                                                                     
  • kesällä ja joulun alla myös su 10-16
  • heinäkuussa palvelemme ihan jokainen päivä klo 10-18

 

Kenkäveron navetan vintti

Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli

puh. 040 7214 778

e-mail. pr@prhandicrafts.fi

 

Tykkää meistä FACEBOOKISSA

Seuraa meitä INSTAGRAMISSA

Tutustu myös koko Kenkäveron kokonaisuuteen: www.kenkavero.fi

 

banneri_tunne_meidaet-sivulle

DESIGNPAJAT JA YRITYSVIERAILUT

Järjestämme tilauksesta yritysesittelyjä ja elämyksellisiä designpajoja ryhmille. Tule kuulemaan yrityksemme tarinaa, tutustumaan tarinoihin tuotteiden takana ja kokeilemaan omia taitojasi! Pajat ovat esivalmisteltuja ja se varmistaa, että onnistut. Samalla saat oman uniikin tuotteesi samantien mukaasi.

Hinnaston ja lisätiedot pajoistamme löydät TÄSTÄ.