Sihti vaihto-osa teesiivilään

6,00
Yli 65 € tilauksiin ilmainen toimitus!


Teesiivilän sihdin vaihto-osa

Teesiivilämme sihtiosa on erittäin laadukas, tilava ja tiheäverkkoinen. Se myös kestää kovaakin käyttöä todella pitkään! Ehkä sihtiosa on kuitenkin jo pahasti tummunut tai mennyt ruttuun jäätyään vahingossa tiskikoneessa muiden astioiden väliin. Teesiiviläsi ollessa muuten hyvässä kunnossa on ekologisinta silloin vaihtaa vain sihtiosa.

Tämä sihtiosa sopii kaikkiin vuoden 2019 jälkeen valmistamiimme teesiivilöihin. Sitä vanhemmissa siivilöissämme oli hieman pienempi sihtiosa, joten jo pitkään käytössä olleen teesiivilän sihtiosalle kannattaa ennen tilausta tehdä tarkistusmittaus. Jos teesiiviläsi sihdin pesäosan halkaisija on 5,7 cm sopii tämä sihti emaloituun teesiivilän kaulukseesi.

  • Materiaali: Ruostumaton teräs.
  • Siivilän halkaisija: 5,7 cm. Korkeus 6 cm

Onko sihtisi vain tummunut?

Jos sihtisi on muuten vielä hyvässä kunnossa, mutta kovasti teen tummentama, kannattaa kokeilla seuraavaa puhdistusmenetelmää: Aseta sihti (ilman emaloitua kaulustaan) pieneen kattilaan ja lisää vettä sen verran, että sihti peittyy. Lisää vajaa ruokalusikallinen pyykinpesujauhetta ja keitä kunnes teräsosa on jälleen kirkastunut. Huuhtele huolella ennen käyttöä.

 

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kotimaiset teesiivilät, Kotimaiset keittiötuotteet