Teemuki musta

24,00
Yli 65 € tilauksiin ilmainen toimitus!


Etsitkö sitä ihan parasta teemukia?

Teemukimme on valmistettu käsin dreijaamalla korkeapolttoisesta kivitavarasavesta. Mukin sisäpinta on käsitelty vaalealla kiiltävällä lasitteella, josta teen sävyt erottuvat ja joka antaa kauniin kontrastin mustalle mattapintaiselle ulkopinnalle, joka tuntuu samettiselta kädessä ja näyttää maanläheisen kauniilta. Tämä muki yhdistää teehetkeesi pelkistetyn pohjoismaisen karuuden ja hienostuneen aasialaisen tunnelman.

Kahden suunnittelijan yhteistyötä

Pauliina Rundgren HandiCraftsin teemukit ja -pannut ovat syntyneet yhteistyössä Pauliina Rundgrenin ja Keraamikko Paula Ruuttusen kanssa. Jokainen kappale on keraamikon käsissä valmistunut uniikki yksilö ja niissä näkyy vuosikymmenien saatossa kehittynyt ainutkertainen kädenjälki ja laatu.

Kestävää käyttökeramiikkaa

Mukit ovat mikron, uunin ja konepesun kestävää kivitavarasavea. Lasitteet ovat myrkyttömiä ja sopivat elintarvikekäyttöön. Teemukin reuna on muotoiltu siten, että juoma kaatuu siitä suuhun kauniisti.

  •     Koko: n. 8 x 8,5 cm. Vetoisuus n. 2,5 dl.
  •     Design: Pauliina Rundgren / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy ja Keraamikko Paula Ruuttunen
  •     Valmistus: Keraamikko Paula Ruuttunen
  •     Valmistusmaa: Suomi

Teesiiviläksi sopii mikä tahansa suosituista teesiivilämalleistamme

Paula Ruuttunen on mikkeliläinen keraamikko ja muotoilija. Paula on tehnyt keramiikkaa yli 30 vuoden ajan ja hän on erikoistunut dreijattuihin, liekkipoltettuihin käyttö- ja -sisustusesineisiin.

Suosittelemme myös

Teepannu musta
120,00

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Teepannu musta
120,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kotimaiset teemukit, Kotimaiset keittiötuotteet, Kotimaiset kattaustuotteet