Teepannu valkoinen

120,00
Yli 65 € tilauksiin ilmainen toimitus!


Oletko haaveillut kauniista teepannusta, joka kruunaa teehetkesi?

Teepannumme on valmistettu käsin dreijaamalla korkeapolttoisesta kivitavarasavesta. Pannun sisäpinta on käsitelty kiiltävällä lasitteella, joka antaa kauniin kontrastin valkoiselle mattapintaiselle ulkopinnalle, joka tuntuu samettiselta kädessä ja näyttää maanläheisen kauniilta. Tämä pannu yhdistää teehetkeesi pelkistetyn pohjoismaisen karuuden ja hienostuneen aasialaisen tunnelman.

Kahden suunnittelijan yhteistyötä

Pauliina Rundgren HandiCraftsin teemukit ja -pannut ovat syntyneet yhteistyössä Pauliina Rundgrenin ja Keraamikko Paula Ruuttusen kanssa. Jokainen kappale on keraamikon käsissä valmistunut uniikki yksilö ja niissä näkyy vuosikymmenien saatossa kehittynyt ainutkertainen kädenjälki ja laatu.

Kestävää käyttökeramiikkaa

Teepannu on mikron, uunin ja konepesun kestävää kivitavarasavea. Lasitteet ovat myrkyttömiä ja sopivat elintarvikekäyttöön. Teepannun nokka on muotoiltu siten, että juoma kaatuu siitä kauniisti ja pannun kahvasta ja kannesta saa tukevan otteen.

  •     Koko: Vetoisuus n. 1 l
  •     Design: Pauliina Rundgren / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy ja Keraamikko Paula Ruuttunen
  •     Valmistus: Keraamikko Paula Ruuttunen
  •     Valmistusmaa: Suomi

Teesiiviläksi sopii mikä tahansa suosituista teesiivilämalleistamme

Paula Ruuttunen on mikkeliläinen keraamikko ja muotoilija. Paula on tehnyt keramiikkaa yli 30 vuoden ajan ja hän on erikoistunut dreijattuihin, liekkipoltettuihin käyttö- ja -sisustusesineisiin. Katso videolta kuinka teepannu valmistuu vaihe vaiheelta Paulan osaavissa käsissä:

Sovellus

Suosittelemme myös

Teemuki musta
24,00
Teepannu musta
120,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kotimaiset teepannut, Kotimaiset keittiötuotteet, Kotimaiset kattaustuotteet