Tikka seinäkello RAJOITETTU ERÄ

129,00
Jouluun saakka yli 50 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Suositun Tikka-seinäkellon erikoiserä

Tikka-seinäkello ei ole pelkkä tarkka ajannäyttäjä, vaan myös sisustuksesi tyylin viimeistelevä designesine. Tikan leikkisä, pelkistetty muotoilu on hurmannut niin monet, että siitä on tullut verkkokauppamme suosituimpia tuotteita. Nyt voit tilata mustan Tikan itsellesi tai lahjaksi suunnittelija Pauliina Rundgrenin signeerauksella ja kullanvärisellä oksa-painatuksella. Tämä erikoiserä numeroidaan tilausjärjestyksessä, eikä sitä ole tilattavissa kuin 6.12.2023 saakka. Tilaa siis nopeasti!

Laadukasta kotimaista valmistusta

Tikka-seinäkellon kellotaulu on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista laserleikkaamalla. Kellotaulussa on selkeät viivat, jotka tekevät ajan katsomisen helpoksi. Valkoisiksi maalatut teräsviisarit erottuvat mustasta kellotaulusta ja näkyvät selkeästi myös osoittaessaan aikaa kellotaulun ulkopuolella. 

Emaloitu yksityiskohta

Tikan siipeen on upotettu valkoiseksi emaloitu koristelaatta. Emaloinnit valmistetaan omalla studiollamme Mikkelin Kenkäverossa. Emalointi on tuhansia vuosia vanha käsityötekniikka, jonka taitajina olemme Suomessa yksi harvoista.

Toimitus ennen joulua

Erikoiserä valmistetaan heti tilausajan päätyttyä ja kelloja tehdään vain sen verran kuin niitä on tilattu. Kellot numeroidaan tilausjärjestyksessä, signeerataan ja toimitetaan hyvissä ajoin ennen joulua.

  • Materiaalit: vaneri ja emali
  • Koko: 28,5 x 25 cm. Kellotaulun paksuus 0,6 cm
  • Laadukas ja äänetön quarz-koneisto: toimii AA-paristolla (pakkauksessa mukana)
  • Design: Pauliina Rundgren / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy
  • Valmistusmaa: Suomi

Tikalle on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippumerkit

Lähetämme Tikan sinulle ilman toimituskuluja! Mikäli tahdot antaa Tikan lahjaksi, voit merkitä toimitusosoitteeksi myös lahjan saajan osoitteen.

Suosittelemme myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Sisustustuotteet