Tikka seinäkello metsänvihreä

119,00
Yli 65 € tilauksiin ilmainen toimitus!


Tyylikäs ja äänetön seinäkello kotiin ja toimistoon

Tahdotko sinäkin seinäkellon, joka ei ole pelkkä tarkka ajannäyttäjä, vaan myös sisustuksesi tyylin viimeistelevä designesine? Ja lisäksi äänetön! Tikka-seinäkellon leikkisä, mutta pelkistetty muotoilu onkin hurmannut niin monet, että siitä on tullut verkkokauppamme suosituin tuote.

Laadukasta kotimaista valmistusta

Tikka-seinäkellon kellotaulu on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista laserleikkaamalla. Kellotaulussa on selkeät viivat, jotka tekevät ajan katsomisen helpoksi. Kellotaulun koko (28,5 x 25 cm) on sopiva useimpiin huonetiloihin keittiöstä eteiseen ja olohuoneesta toimistotilaan. Mustat teräsviisarit erottuvat valkoisesta kellotaulusta ja näkyvät selkeästi myös osoittaessaan aikaa kellotaulun ulkopuolella.

Seinäkellon ilmeen viimeistelee käsityönä emaloitu yksityiskohta

Tikan siipeen on upotettu mustaksi emaloitu koristelaatta. Emaloinnit valmistetaan omalla studiollamme Mikkelin Kenkäverossa. Emalointi on tuhansia vuosia vanha käsityötekniikka, jonka taitajina olemme Suomessa yksi harvoista.

  • Materiaalit: vaneri ja emali  
  • Koko: 28,5 x 25 cm. Kellotaulun paksuus 0,6 cm
  • Laadukas ja äänetön quarz-koneisto: toimii AA-paristolla (pakkauksessa mukana)
  • Design: Pauliina Rundgren / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy
  • Valmistusmaa: Suomi

Tämän tuotteen saat ilman toimituskuluja

Toimitamme kellon valitsemaasi Postiin tai matkahuoltoon ilman toimituskuluja. Pakkaamme kellon tyylikkääseen lahjapakkaukseen, jossa se on kiva antaa myös lahjaksi

Tuotteelle on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippumerkit takeena korkealaatuisesta muotoilusta ja vastuullisesta kotimaisesta valmistuksesta.


Huom! Tikka-seinäkellon koneisto on asennettu hieman vinoon kulmaan, jotta kello roikkuu seinällä suorassa ja näyttää ajan tarkasti oikein. Koneiston on siis tarkoitus olla vinossa, eikä sitä saa käännellä.

Tuotteemme pakataan aina huolella, mutta tarkista vielä ennen käyttöönottoa, ettei viisarit ole vääntyneet kuljetuksessa toisiaan tai kellotaulua vasten. Taivuta tarvittaessa hellävaroen niin, että viisarit pääsevät liikkumaan toisiaan koskematta.

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kotimaiset sisustustuotteet, Kotimaiset seinäkellot, Uutuudet, Ylioppilaslahjat ja valmistujaislahjat, Lahjat