Tikka seinäkello musta

119,00
Yli 65 € tilauksiin ilmainen toimitus!


Tikka-seinäkellon kotimainen design ihastuttaa

Tahdotko sinäkin seinäkellon, joka on äänetön ja tarkka ajannäyttäjä, sekä myös sisustuksesi tyylin viimeistelevä designesine? Tikka-seinäkellon leikkisä, mutta pelkistetty muotoilu onkin hurmannut niin monet, että siitä on tullut verkkokauppamme suosituin tuote.

Laadukasta kotimaista valmistusta

Tikka-seinäkellon kellotaulu on laserleikattu kotimaisesta koivuvanerista. Kellotaulussa on selkeät viivat, jotka tekevät ajan katsomisen helpoksi. Kellotaulun koko (28,5 x 25 cm) on sopiva useimpiin huonetiloihin keittiöstä eteiseen ja olohuoneesta toimistotilaan. Valkoisiksi maalatut teräsviisarit erottuvat mustasta kellotaulusta ja näkyvät selkeästi myös osoittaessaan aikaa kellotaulun ulkopuolella. Tuotteelle on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippumerkit takeena korkealaatuisesta muotoilusta ja vastuullisesta kotimaisesta valmistuksesta.

Käsityönä emaloitu yksityiskohta

Tikan siipeen on upotettu valkoiseksi emaloitu laatta. Emaloinnit valmistetaan omalla studiollamme Mikkelin Kenkäverossa. Emalointi on tuhansia vuosia vanha käsityötekniikka, jonka taitajina olemme Suomessa yksi harvoista.

  • Materiaalit: vaneri ja emali
  • Koko: 28,5 x 25 cm. Kellotaulun paksuus 0,6 cm
  • Laadukas ja äänetön quarz-koneisto: toimii AA-paristolla (pakkauksessa mukana)
  • Design: Pauliina Rundgren / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy
  • Valmistusmaa: Suomi

Tämän tuotteen saat ilman toimituskuluja

Toimitamme kellon valitsemaasi Postiin tai matkahuoltoon ilman toimituskuluja. Pakkaamme kellon tyylikkääseen lahjapakkaukseen, jossa se on kiva antaa myös lahjaksi

 

Huom! Tikka-seinäkellon koneisto on asennettu hieman vinoon kulmaan, jotta kello roikkuu seinällä suorassa ja näyttää ajan tarkasti oikein. Koneiston on siis tarkoitus olla vinossa, eikä sitä saa käännellä.

Tuotteemme pakataan aina huolella, mutta tarkista vielä ennen käyttöönottoa, ettei viisarit ole vääntyneet kuljetuksessa toisiaan tai kellotaulua vasten. Taivuta tarvittaessa hellävaroen niin, että viisarit pääsevät liikkumaan toisiaan koskematta.

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Saimaa hylly musta
110,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kotimaiset sisustustuotteet, Kotimaiset seinäkellot, Ylioppilaslahjat ja valmistujaislahjat, Lahjat