Toimitusehdot

 

PAULIINA RUNDGREN HANDICRAFTS OY:N VERKKOKAUPAN ASIAKAS

Verkkokaupasta tilaavan asiakkaan tulee olla 18-vuotias, täysivaltainen yksityishenkilö. Myös alaikäinen voi tilata verkkokaupasta huoltajan suostumuksella

Kuluttajakaupassa noudetaan voimassaolevaa Suomen ja Euroopan Unioinin Kuluttajansuojalainsäädäntöä.

 

TOIMITUSAIKA-ARVIO

Tilaukset lähetetään kolmen työpäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli tuote ei ole saatavilla toimitusaika-arvion sisällä, olemme yhteydessä asiakkaaseen. Emme ole vastuussa vaikutuspiirimme ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Sitova kauppasopimus astuu voimaan tilauksen kirjauduttua verkkokauppamme tilausjärjestelmään.

 

TIETOSUOJA

Asiakkaiden tiedot on tallennettu asiakasrekisteriimme, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon. Meillä on oikeus käsitellä rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia (kuten suoramarkkinointia) varten henkilötietolain (523/99) mukaisesti.

 

TUOTTEET JA TUOTEHINNAT

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Tuotteiden hinnat eivät sisällä kuljetusta, ellei toisin ole mainittu.

 

MAKSUTAVAT

Maksupalvelutarjoajat

Paytrail

Maksunvälityspalvelun ensisijaisena toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Maksutavat:

  • Verkkopankkipainikkeet
  • Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, OP Tililuotto ja Op Lasku
  • Yrityslasku: Alisa Yrityslasku
  • Korttimaksutavat: Visa, Mastercard ja American Express
  • Mobiilimaksutavat: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay 

Klarna

Voit valita maksupalveluntarjoajaksi vaihtoehtoisesti myös Klarnan. Klarnalta maksutavoiksesi voit valita laskun, mobiilimaksun, verkkopankin tai joustavan erämaksun. Korteista VISAn, VISA Electronin tai Mastercard-kortin. Mikäli valitset maksutavaksi laskun 30 päivän maksuajalla, tulee lasku sähköpostiisi kun verkkokauppa kuittaa tilauksen lähetetyksi. Eräpäivä on 30 päivää laskutuspäivästä.

TOIMITUSTAVAT JA -MAKSU

Toimituskumppani on Pakettikauppa. Lähetämme tilatut tuotteet valitulla toimitustavalla mahdollisimman pian, viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme yhteydessä tilaajaan.

Toimitustapoina Suomessa nouto valitsemastasi Postista, nouto Postin pakettiautomaatista tai Postin noutopisteeltä, Postin kotiinkuljetus, nouto Matkahuollon asemalta, pakettiautomaatista tai asiamiespisteestä, Matkahuollon kotijakelu, nouto Shop & Studioltamme Mikkelistä sekä kotiinkuljetus Mikkelin kaupunkialueella.

Toimitusmaksu sisältää pakkaus- ja toimituskulut

Kiinteät toimitusmaksumme ovat:

- Nouto valitusta Postista tai Postin pakettiautomaatista 6,90 EUR

- Nouto Matkahuollon asemalta, pakettiautomaatista tai asiamiespisteeltä 6,90 EUR

- Postin kotiinkuljetus 14,50 EUR

- Matkahuollon kotijakelu 14,50 EUR

- Nouto Shop & Studioltamme Mikkelistä 0 EUR

- Kotiinkuljetus Mikkelin kaupunkialueella 5 EUR

Pakkaus- ja toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Jos tilaussumma on vähintään 65 euroa, emme veloita posti- tai bussipakettitoimitusmuodon toimituskuluja.

Lähetyksen kulkua voi seurata lähetystunnuksen perusteella.

 

TUOTTEEN PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pakkauksineen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Mikäli tahdot käyttää palautusoikeuttasi, täytä peruutuslomake. Palautus tehdään Postiin ns. asiakaspalautuksena. Palautus kaikkiin kotimaan tilauksiin on maksuton, mutta vaatii logistiikan sopimustunnuksen. Pyydä se meiltä sähköpostitse: pr@prhandicrafts.fi. Rahojen palautusta varten tulee ilmoittaa tilinumero.

 

TUOTEVIRHEEN KORJAAMINEN

Vaikka pyrimme aina siihen, että ihan jokainen tuotteemme on laadukas, kuvauksen mukainen ja kaikin puolin ehjä ja siisti niin silti joskus käy niin, että pakkaukseen päätyy tuote, joka on päässyt laaduntarkkailustamme läpi jollain tavoin viallisena. Jos toimitettu tuote on viallinen, tulee meille tehdä kirjallinen virheilmoitus. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautetaanko tuote ja halutaanko rahat takaisin vai toivotaanko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Mikäli sovimme tuotteen palautuksesta, tarjoamme maksuttoman asiakaspalautusmahdollisuuden. Palautus vaatii logistiikan sopimustunnuksen. Pyydä se meiltä sähköpostitse: pr@prhandicrafts.fi. Rahojen palautusta varten tulee ilmoittaa tilinumero. Mikäli vioittuneen tuotteen tilalle tahdotaan uusi vastaava tuote, lähetämme sen heti kun vioittunut tuote on ensin palautunut meille ja tarkastettu. Huomioithan että asiakaspalautuslähetysten kulku postissa kestää normaalia postia pidempään, joskus jopa yli viikon. Saat kuittauksen sähköpostiisi kun olemme vastaanottaneet palautuksen ja palautus on käsittelyssä. Uusi tuote lähetetään meiltä jälleen nopeasti ja normaalina pakettina.

 

PALAUTTAMINEN POSTIN KAUTTA

Lähetyksen voi palauttaa Postin palvelupisteen kautta riippumatta tavasta, jolla lähetys on vastaanotettu.

 

PALAUTTAMINEN POSTIN PAKETTIAUTOMAATIN KAUTTA

Jos tilaus toimitettiin Postin pakettiautomaatin kautta, voi palautuksen tehdä samalla lokerokoodilla, jolla lähetys noudettiin. Lähetyksen päälle tulee kirjoittaa omat yhteystiedot (nimi ja puhelinnumero). Palautusosoitetta ei tarvitse kirjoittaa. Lähetys Postin pakettiautomaattiin.

HUOM! Lähetys tulee olla pakattu kunnolla, jotta tuote tai sen pakkaus ei vahingoitu kuljetuksen aikana. Veloitamme huonosti pakatusta palautuksesta aiheutuneet kustannukset.

 

TUOTTEEN LUNASTAMATTA JÄTTÄMINEN

Tuotteen palauttaminen ilman erillistä ilmoitusta tai paketin lunastamatta jättäminen ei kuluttajansuojalain mukaisesti riitä peruutukseksi. Säilytämme palautuneita paketteja 14 vrk niiden saapumisesta takaisin Pauliina Rundgren HandiCraftsille. Mikäli palautumisesta huolimatta haluat tilauksen uudelleen lähetyksen, veloitamme siitä erikseen edestakaisena lähetyskuluna 11,00 € ennakkolaskulla sähköpostiisi. Paketti siirtyy kuljetukseen, kun maksu on tullut perille.