yökiitäjä nappi korvakoru vihreä

32,00
Yli 65 € tilauksiin ilmainen toimitus!


Yökiitäjät saavat sinut juhlatunnelmaan

Yökiitäjä-nappikorvakorut ovat graafisen tyylikkäät korut, joiden särmikäs ilme tuo ryhtiä olemukseen. Pienehköstä koostaan huolimatta nämä korvikset sopivat myös juhlaan, mutta ainakin ne onnistuvat tuomaan juhlatunnelman arkeesi!

Keveyttä ja kestävyyttä

Yökiitäjä-nappikorvakorut ovat laserleikattua kotimaista koivuvaneria, joten ne ovat erittäin kevyet ja mukavat korvissa. Graafiset kuviot on printattu vanerin pintaan ja suojattu hankausta, kosteutta ja UV-säteilyä kestävällä pinnoitteella. Muistathan, että puumateriaali ei kuitenkaan kestä likoamista. Poista korvakorut mennessäsi suihkuun tai uimaan.

Yökiitäjiin on upotettu hienot yksityiskohdat, jotka emaloidaan omalla studiollamme Mikkelissä. Emalointi on tuhansia vuosia vanha käsityötekniikka, jonka taitajina me olemme yksi harvoista Suomessa.

Allergikolle turvalliset materiaalit

Korvakorun tappi on korukäyttöön tarkoitettua ruostumatonta terästä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut korunosat sisältävät nikkeliä, mutta pinnassa olevan passiivikalvon takia se ei pääse vapautumaan. Passiivikalvoon käytössä syntyvät naarmut ja muut rikkoutumat korjautuvat itsekseen. 

  • Materiaalit: emali ja printattu koivuvaneri
  • Korvakorutapin materiaali: ruostumaton teräs
  • Koko: 2,4 x 2,6 cm. Paksuus 2 mm.
  • Design: Pauliina Rundgren / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy
  • Valmistusmaa: Suomi

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kotimaiset korut, Kotimaiset korvakorut