yökiitäjä tupsu kaulakoru punainen

32,00
Yli 65 € tilauksiin ilmainen toimitus!


Yökiitäjä saa sinut juhlatunnelmaan

Yökiitäjä-tupsukaulakoru on graafisen tyylikäs ja näyttävä koru, jonka ilmeen viimeistelee hopean värisessä kalotissa roikkuva mokkanahkainen tupsu! Yökiitäjä sopii arkeen, mutta nostaa mielesi myös juhlatunnelmiin!

Keveyttä ja kestävyyttä

Yökiitäjä -tupsukaulakoru ovat laserleikattua kotimaista koivuvaneria, joten se on erittäin kevyt ja mukava kaulalla. Graafionen kuvio on printattu vanerin pintaan ja suojattu hankausta, kosteutta ja UV-säteilyä kestävällä pinnoitteella.

Yökiitäjän puuosaan on upotettu värillinen yksityiskohta, joka emaloidaan omalla studiollamme Mikkelissä. Emalointi on tuhansia vuosia vanha käsityötekniikka, jonka taitajina me olemme yksi harvoista Suomessa.

Hopean värisessä kalotissa roikkuu laadukas säämiskämokkainen tupsu.

Allergikolle turvalliset materiaalit

Kaulakorun ketju on nikkelitöntä korumetallia. Ketjua voi tarvittaessa hieman lyhentää irrottamalla ketju siinä olevasta klemmarista, katkaisemalla ketju pihdeillä tai saksilla ja liittämällä ketju takaisin klemmariin. Ketju saattaa ajastaan tummua jos se joutuu jatkuvasti kosketuksiin kemikaalien kanssa. Lisää siksi hajuvedet, hiuslakat yms. ennen korun asettamista kaulalle

  •     Materiaalit: emali, säämiskämokkatasseli ja printattu koivuvaneri
  •     Koko: 2,4 x 11 cm. Paksuus 2 mm. Nikkelittömän ketjun pituus n. 75 cm
  •     Design: Pauliina Rundgren / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy
  •     Valmistusmaa: Suomi

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kotimaiset korut, Kotimaiset kaulakorut